SPECIALISTI IN FIER FORJAT

Societatea ALLMETAL INDUSTRIES SRL, va ofera o gama diversificata de articole din fier forjat si confectii metalice,in domeniul civil cat si industrial. Realizam orice tip de lucrare, de o buna calitate si in conformitate cu normele europene.

Aducem solutii in cazul in care beneficiarul o cere. Proiectam, executam si montam produsele din fier forjat executate in atelierul propriu cu utilaje performante si tehnologii de ultima generatie,cu oameni calificati si experienta in domeniul oferind clientilor nostrii stisfactia unor lucrari calitative in timp util, cu respectarea tuturor conditiilor impuse de prin termenii contractuali.

Imbinam metodele traditionale cu cele moderne de prelucrare a fierului . Firma noastra dispune de personal pregatit in toate tipurile de sudura WIG, MIG-MAG, MMC, asigurand o buna calitate lucrarilor executate.

Principalele tipuri de lucrari executate de Allmetal Industries prin forjarea fierului sunt: balustrade , porti, grilaje, copertine si garduri fier forjat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Executam  porti din fier forjat intr-o gama variata de modele vopsite in orice nuanta de culoare Venim in intampinarea dvs cu modele noi sau personalizate dupa geometria sptiului si dimensiunile dorite Executam  din fier forjat o multitudine de panouri decorative si porti pitonale .

Portile din fier forjat pot fi  vopsite in orice nuanta se doreste si se pot  finisa cu patine antice de diverse nuante, in concordanta cu stilul sau ambientul in care se monteaza produsul.

La cerere se poate monta si automatizare  fiabila  in functie de tipul(glisanta sau batanta) si greutatea portilor

Asiguram transportul si montajul la domiciliul clientului

Oferim solutii  si modele clientilor care nu au un model stabilit.