Grija si rabdarea sant principalele trasaturi care sant luate in calcul cand lucram cu fierul  astfel incat  dintr-o pasiune sa se nasca un produs care sa dainuie in timp. Pentru noi, punerea in opera a fierului forjat fie ca vorbim de porti,balustrade sau orice element decorativ a devenit pe parcursul timpului o arta, de care clientii nostrii se pot bucura si chiar mandri.

Balustrade fie forjat se remarca prin rezistenta si robustete. Balustradele din fier forjat dau stil si eleganta caminului dumneavoastra. La fabricarea balustradelor, fierul se trateaza prin procedee speciale. Astfel creste durata de viata.

O balustrada reusita pune mereu in valoare arhitectura interioara si completeaza armonios spatiul in care este expusa.

Balustrada din fier forjat prin desingul si robustetea ei, finisata cu patina antica ce pune in valoare valentele timpului, imbogatita atent cu elemente din fier forjat dau incaperilor un plus de originalitate si un aspect decent si elegant.

SC ALLMETAL INDUSTRIES SRL realizeaza modele personalizate de balustrade din fier forjat, conform cerintelor clientului

In sprijinul ideii ca fierul forjat nu este demodat, balustradele din fier forjat aduc rafinament, stil si eleganta. Sunt expresive si ornamentale, dau o nota de confort. Totodata, insufla siguranta.

Balustradele din fier forjat imbina placutul cu utilul, aducand un plus de eleganta locuintei dumneavoastra doar cu Almetal Industries.